Što je Q-SERVICE?

Q-Service podrazumijeva napredan servisni koncept zasnovan 2000. godine u Poljskoj. Poticaj za stvaranje koncepta dala su radna iskustva servisne mreže OSS (Original Sachs Servis) u vlasništvu tvrtke ZF Services GmbH, uglednoga njemačkog proizvođača sustava prijenosa i transmisije. Zašto napredan? Zato što je doista riječ o konceptu kojem je cilj ponuditi kompletnu uslugu na jednome mjestu uz podršku najkvalitetnijih i najsposobnijih servisnih partnera.

Prednosti:

1.UGRADNJA ORIGINALNIH REZERVNIH DIJELOVA PO NIŽIM CIJENAMA, GDJE NAŠI DOBAVLJAČI  prve ugradnje samostalno nastupaju pod svojim imenom, a ne pod imenima proizvođača vozila

2.OSPOSOBLJENI SERVISERI I OPREMLJENE SERVISNE RADIONICE  mogu pružiti kvalitetnu servisnu uslugu, djelatnici su školovani i osposobljeni u suradnji sa proizvođačima rezervnih dijelova

3.NORMIRANJE USLUGE POPRAVKA VOZILA  putem licenciranog programa Auto Data, za svaki model vozila

4.MREŽA SERVISA PO CIJELOJ REPUBLICI HRVATSKOJRezervni dijelovi

Quality service mreža ugrađuje na vozila originalne rezervne dijelove i dijelove koji su kvalitetom identični originalu što dokazujemo BER certifikatom za rezervne dijelove. U Quality service mreži vodimo računa da proizvođač rezervnih dijelova koje ugrađujemo u vozila, ujedno bude i dobavljač i proizvođačima vozila za prvu ugradnju, te da je nosioc tehnološkog razvoja u auto industriji. Na rezervne dijelove kupljene i ugrađene u Quality service mreži stranka dobiva jamstvo od jedne godine na dijelove i rad.

Ciljevi:

1.Kvalitetna servisna usluga po prihvatljivim cijenama
2.Povjerenje u autoservis
3.Pozitivan odnos prema strankamaPrijavite se na naš newsletter..


Vaše ime i prezime:


Vaša email adresa:

Q-SERVICE predstavlja


mrežu servisa zasnovanoj 2000. godine u Poljskoj. Sama mreža servisa ima preko 1000 servisnih radiona u Europi, a u Hrvatskoj su trenutno 40 servisa čija brojka iz mjeseca u mjesec raste. Q-Service radione imaju cilj ponuditi kompletnu uslugu skrbi o automobilu na jednom mjestu uz podršku najkvalitetnijih i najsposobnijih servisnih partnera.